Wanna Buy!

FAQ

Nieuwsgierig geworden?
Bekijk hieronder de antwoorden op enkele van onze meest gestelde vragen.

 • Wat is waterkefir?

  THE NEW REBEL waterkefir (spreek uit als kee-fier) is een licht tintelende, natuurlijk gefermenteerde, inside-out superdrink. Verfrissend en tsjokvol microbiologisch leven a.k.a. goede bacteriën. Die een gunstige werking kan hebben op jouw microbioom (darmflora).

  De WHO (World Health Organization) definieert probiotica als levende micro-organismen, oftewel ‘goede bacteriën’ die bij toediening in de juiste hoeveelheden een positief effect op de gezondheid kunnen hebben.

 • Waarom zou ik The New Rebel waterkefir drinken?

  Wij van The New Rebel geloven in de filosofie, wat je erin stopt komt er ook uit. Daarom zitten er in onze waterkefir alleen maar ingrediënten in van 100% natuurlijke oorsprong. Onze waterkefir zit tsjokvol goede bacteriën en gisten. Deze goede bacteriën en gisten kunnen voor een juiste balans aan ‘goede’ en ’slechte’ bacteriën in de darmen zorgen. Het kan niet alleen jouw spijsvertering verbeteren maar ook je immuun systeem krijgt een boost van. En het kan jouw mentale welzijn gunstig beïnvloeden. Ook niet onbelangrijk het bevat van nature weinig suiker. Het is een zuivelvrij en glutenvrij waardoor het een perfecte natuurlijke alternatief is voor suikerhoudende frisdranken, alcohol en kunstmatige cocktailmixers.

 • Hoe wordt The New Rebel waterkefir gemaakt?

  The New Rebel waterkefir wordt op authentieke wijze door onze microbioloog geproduceerd. De ingrediënten zijn van 100% natuurlijke oorsprong en wordt niet behandeld of gepasteuriseerd. Op deze manier blijven alle gunstige bacteriën en gisten die ontstaan zijn tijdens de fermentatie behouden. Onze manier is misschien dan ook niet de gemakkelijkste of de goedkoopste, maar we doen ons uiterste best om voor jou de best smakende waterkefir te maken.

 • Heeft The New Rebel waterkefir probiotica?

  Jazeker. The New Rebel waterkefir wordt gemaakt met behulp van rauwe, ongepasteuriseerde kefirkorrels, die van nature levende en actieve culturen (probiotica) bevat. Wij pasteuriseren onze waterkefir niet. Op deze manier blijven alle gunstige bacteriën en gisten die ontstaan zijn tijdens de fermentatie behouden.

 • Waarom moet The New Rebel waterkefir koud bewaard worden?

  We willen dat je het maximale uit onze “levende” drankjes haalt, dus pasteuriseren we ze niet. Pasteurisatie doodt namelijk de darmvriendelijke levende culturen die van nature voorkomen tijdens het fermentatieproces. Waterkefir is levendig en zal blijven fermenteren als het buiten de koelkast wordt bewaard, wat kan resulteren in extreem hoge koolzuurvorming en smaakveranderingen. Bewaar je kefir daarom altijd in de koelkast.

 • Hoeveel The New Rebel waterkefir mag ik drinken?

  Wij verbieden niks maar als gefermenteerde drank nieuw voor je is, kun je het beste stapsgewijs beginnen met het genieten in kleine hoeveelheden. We raden een halve fles (125ml) aan om mee te beginnen, en je kunt opwerken tot 1 fles (250 ml). Om het optimale uit onze drankjes te halen adviseren we jou om het regelmatig te drinken.

 • Bevat The New Rebel waterkefir alcohol?

  Van gefermenteerde dranken is algemeen bekend dat ze alcohol bevatten. Omdat waterkefir niet meer dan 0,5% alcohol bevat wordt het geclassificeerd als een niet-alcoholische drank. Ook bevat onze waterkefir nog wat restsuiker 2-4 gram/100ml. Daarom is onze waterkefir een lekker alternatief voor alcohol en suikerhoudende dranken.

 • Hoeveel suiker zit er in The New Rebel Waterkefir?

  Net als ons moeten de kefirkorrels eten om goed te kunnen functioneren. De kefirkorrels voeden zich met de biologische rietsuiker. De rietsuiker is dus niet voor jou bedoeld maar voor de kefirkorrels. Na de bewerking zit er nog wat restsuiker 2-4 gram/100 ml in de drank.

 • Kan ik waterkefir mengen met alcohol?

  Absoluut! Waterkefir is het perfecte suikerarme mixeralternatief voor het maken van cocktails en mocktails.

 • Hoe smaakt The New Rebel waterkefir?

  Over smaak valt niet te twisten en daarom zeggen we proef het... en zeg jij het maar. Onze waterkefir is een vers product met veel leven erin. Doordat licht en temperatuur invloed hebben op het fermentatieproces, is het ook vrijwel onmogelijk om bij iedere “batch” exact dezelfde smaak te krijgen. Geen gestandaardiseerde smaak zoals de suikerhoudende fabrieksdrankjes. En dat is nu juist het verrassende van een natuurproduct met de echte smaak van zelfgemaakt.

More questions

Kon je niet vinden wat je zocht?
Stuur hieronder een bericht en we nemen contact met je op.

We have taste...

Orange

Waterkefir met
een slice-je sinas.

Wanna Buy

Ginger

Waterkefir met
een shotje gember.

Wanna Buy

Ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong.
Zero fillers, toegevoegde suikers of conserveermiddelen.

Where to find us...