Wanna Buy!

About

Hi mijn naam is Roberto, i'm The New Rebel on a mission. The New Rebel staat niet zomaar voor een product of merk, het is een lifestyle. The New Rebel is purpose driven, draagt uit waar die voor staat. Niet om jou te vertellen hoe het moet maar hoop jou wel te kunnen inspireren om samen bewustere keuzes te gaan maken over hoe we met moeder aarde, elkaar en onszelf omgaan. En wil dan ook graag samen met jou voor een positievere, gezondere en mooiere wereld gaan. Da’s volgens mij toch wat we allemaal willen, een happy, healthy good life!

It’s not the rebels that make trouble, but trouble that makes rebels.

Moeder AARDE
We leven op een fantastische planeet, moeder aarde (die ons zoveel geeft) maar zijn die al jarenlang aan het uitputten. Ik zie de aarde net zoals ons lichaam, één groot organisme waar alles met elkaar in harmonie zou kunnen leven/samenwerken. Maar als je de lucht (vervuiling), de aarde (gif) en het water (plastic) misbruikt, dan gaat dat niet alleen ten koste van moeder aarde maar zeker ook van jou. Wat je erin stopt komt er ook uit!

Hoe gaan we met ELKAAR om
Die supersnelle nieuwe technologie allemaal helemaal geweldig maar hoe gaan we daarmee en met elkaar om? De meesten zitten tegenwoordig letterlijk en figuurlijk bijna alleen maar naar hun scherm te turen. Ja, ook ik word daar weleens door deze verleidings-/rat-race maatschappij in gezogen. Maar zeg nou eerlijk, persoonlijk contact, echt verbinding met elkaar maken, samen… is toch veel en veel leuker dan maar naar dat scherm turen. Consuminder in schermtijd en consumeer meer in gezelligheid! Kefirtje doen?

Het begint allemaal met JEZELF
Welke keuzes maak jij? Daar begint het volgens mij allemaal mee. Wat stop je in jouw mond en jouw mind? Gooi je je vol met fabrieksvulling of voedsel uit de natuur? Focus jij op de negatieve of positieve dingen? Alles wat je aandacht geeft groeit! Leef je met de waan van de dag of maak jij bewuste keuzes? Loop jij de massa achterna of denk je zelf na? Kies je voor korte termijn fijn maar op lange termijn pijn of andersom? Neem je de roltrap of trap? Keuzes die we allemaal dagelijks bewust of onbewust maken en die bepalend zijn voor wat wij van het leven maken.

mijn WAARDEN
Kernwaarden zijn jouw fundamentele overtuigingen of idealen, waar je voor staat. Hoe je gezien wilt worden en is daarom ook de kern van alles wat je doet. The New Rebel waterkefir is dan ook gebatched waar we voor staan. Een licht tintelende verfrissende inside out superdrink, no bullshit ingrediënten maar met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Eerlijk, heerlijk en tsjokvol probiotica a.k.a. goede bacteriën. Die jouw spijvertering kan verbeteren, jouw immuunsysteem kan stimuleren en jouw mentale welzijn gunstig kan beïnvloeden. Een gezond alternatief voor suikerhoudende fabrieksdranken, alcohol en zuivelproducten. 

Niks is perfect, ik niet, jij niet, wij niet. Maar jezelf blijven verbeteren kan altijd en daar streven we met onze waterkefir ook naar. 

de kracht van de NATUUR
De natuur is voor mij een grote inspiratiebron, waar we als je er voor open staat oneindig veel van kunnen leren. En… ik ook van jou! Want jij bent ook natuur.

Zullen we samen er iets moois van maken?
Cheers Y'All.

Kefirtje doen?

Wil je ergens op reageren of gewoon een keertje een kefirtje doen?
Neem dan contact met mij op via onderstaand invulformulier.

We have taste...

Orange

Waterkefir met
een slice-je sinas.

Wanna Buy

Ginger

Waterkefir met
een shotje gember.

Wanna Buy

Ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong.
Zero fillers, toegevoegde suikers of conserveermiddelen.

Where to find us...